Wie is De Webontwikkelaar?

De webontwikkelaar Yvonne Beeris

Ondernemend | enthousiast | resultaatgericht | creatief

Mijn naam is Yvonne Beeris. Na mijn studies Commerciële Economie en Strategie, marketing & distributie ben ik aan de slag gegaan als (web) redacteur en contentmanager.  Na zes jaar heb ik een carrièreswitch gemaakt naar internationaal marketingcoördinator.

Zelfstandig ondernemer

Om vervolgens de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap. In de vorm van een eigen handelsbedrijf en webshop in kinderkamerdecoratie, genaamd MOEPA.

Website, SEO en social media

Gedurende zeven jaar heb ik de fijne kneepjes geleerd van het bouwen en onderhouden van diverse websites en webshops in WordPress. Ook ben ik in deze periode dagelijks bezig geweest met SEO optimalisatie, social media marketing en adverteren via Google Ads.

Ervaring vanuit de praktijk

Ik heb zelf mogen ervaren dat de inzet van on- en offpage SEO optimalisatie een website succesvol maken. Op de hoogte blijven van de laatste topics op het gebied van SEO, SEA en social media is hierbij van wezenlijk belang. Net zo als het regelmatig vernieuwen van de website en web content.

Online marketing consultancy

In 2018 heb ik de overstap gemaakt van producten naar online marketing consultancy.  Met De Webontwikkelaar help ik mede-ondernemers aan een compleet verzorgde & succesvolle website op maat.